Pavel Filip geanta bani copy

Pavel Filip a avut o misiune foarte importantă în drum spre Bruxelles. Până a ajunge la întâlnirea cu europarlamentarii, premierul moldovean a transportat un pachet unui student aflat la studii în Geneva. Din păcate, premierul a avut probleme la graniță. Compania Lufthansa a vrut să refuze pachetul, dar noroc că guvernul Moldovei încă mai are bani de mită. Astfel că pachetul greu și voluminos a fost acceptat la bord.

”Guvernul Republicii Moldova are grijă de studenții noștri plecați la studii în Geneva. Noi vrem să-i ajutăm. Tatăl acestui student, de exemplu, a aflat că merg până la Bruxelles și m-a rugat să-i duc geanta asta. Cum să refuz? Mai ales că îl știu bine pe tatăl studentului, este imposibil să-l refuz. Chiar dacă geanta asta este foarte grea, am decis că merită să ajut un biet student moldovean aflat la Geneva. Sărmanul Timka a rămas fără bani”, a declarat în fața europarlamentarilor europeni, premierul Pavel Filip.

Din păcate, Pavel Filip a avut probleme cu europarlamentarii și a întârziat cu pachetul pentru studentul moldovean de la Geneva. După ce a plâns foarte mult la întâlnirea cu europarlamentarii, Pavel Filip a fost luat certat și de student. Timka s-a plâns că din cauza premierul Filip, a întârziat la o petrecere. Acesta nu mai avea bani pentru carburant pentru că mercedesul său consumă foarte mult carburant, așa că a așteptat cu înfrigurare geanta cu milioane de euro de la tatăl său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Pavel-Filip-geanta-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Pavel-Filip-geanta-bani-copy-300x300.jpgadminInternațional
Pavel Filip a avut o misiune foarte importantă în drum spre Bruxelles. Până a ajunge la întâlnirea cu europarlamentarii, premierul moldovean a transportat un pachet unui student aflat la studii în Geneva. Din păcate, premierul a avut probleme la graniță. Compania Lufthansa a vrut să refuze pachetul, dar noroc că...

Comentează