Moldovenii se vor bucura în acest an de votarea lui Vlad Plahotniuc ca conducător absolut peste Partidul Dermocrat. Moldcarton a anunțat în premieră că a decis să sărbătorească cum se cuvine acest eveniment istoric. Așa că a lansat hârtie igienică cu fața iubitului lider și conducător al partidului și întregii Moldove.

Hârtia igienică va fi cu fața lui Vlad Plahotniuc pentru a le aminti moldovenilor de coordonatorul lor executiv. Dar pentru că viața din Moldova este complicat de dificilă, Moldcarton a presurat pe hârtia igienică sticlă spartă. Astfel că după folosirea hârtiei igienice în cinstea lui Plahotniuc moldovenilor le va arde curul.

Hârtia igienică va fi împărțită gratuit la sediul Publika WC, care este și WC-ul oficial al celui mai cunoscut oligarh din Moldova. Bleagherii și anal-iștii și-au făcut deja drum până la Publika WC să-și ia plahârtia igienică, dar și să-l mai pupe în fund pe Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-hartie-igienica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-hartie-igienica-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moldovenii se vor bucura în acest an de votarea lui Vlad Plahotniuc ca conducător absolut peste Partidul Dermocrat. Moldcarton a anunțat în premieră că a decis să sărbătorească cum se cuvine acest eveniment istoric. Așa că a lansat hârtie igienică cu fața iubitului lider și conducător al partidului și...

Comentează