Chișinăul va fi primul oraș din lume care va avea un restaurant cu carne de om. Informația a fost anunțată de organul oficial al Guvernului, Publika WC. Potrivit reportajului, restaurantul se va deschide anul viitor, pe 31 februarie, la ora 25 si 69 de minute fix. Restaurantul se va numi ”Mănâncă ca omul”, iar mâncarea va fi făcută din carne de om.

”Primii noștri clienți vor fi chiar politicienii. Trebuie să ai un stomac foarte tare ca să mănânci carne de om, iar ei sunt obișnuiți să ne mănânce ficații. O să avem foarte multe preparate din carne de om. Avem limbă de găgăuz, limbă de transnistrean, coi în sărămură și multe alte chestii apetisante”, a declarat proprietarul restaurantului Leonea Iaibu.

Cea mai scumpă mâncare va fi salată cu creier de votant de-al lui Dodon sau de-al lui Plahotniuc. 10 mii de euro salata. Explicația pentru aceste prețuri este destul de simplă, ca să aduni 100 de grame de creier, trebuie să prinzi 100 sau chiar 200 de moldoveni care votează cu Dodon sau Plahotniuc, aceștia având foarte puțin creier în cranii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Carne-semnul-intrebarii-1024x512.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Carne-semnul-intrebarii-300x300.jpgadminSocial
Chișinăul va fi primul oraș din lume care va avea un restaurant cu carne de om. Informația a fost anunțată de organul oficial al Guvernului, Publika WC. Potrivit reportajului, restaurantul se va deschide anul viitor, pe 31 februarie, la ora 25 si 69 de minute fix. Restaurantul se va...

Comentează