Acuzată că nu repară drumurile din oraș, primăria Chișinăului a luat niște măsuri drastice. Dorin Chirtoacă a promis la o ședință solemnă că a decis să dea cu var toate gropile din oraș. Măsura este unică în lume, iar edilul se laudă că a astfel toți șoferii vor vedea de la distanță unde sunt gropile și le vor ocoli.

”Ne-am gândit să amestecăm varul cu substanță fosforescentă. Aceasta va ilumina și noaptea, astfel că șoferii vor vedea de la distanță unde este groapa. Sper că astfel nimeni nu va mai zice nimic despre faptul că Chirtoacă nu a făcut nimic pentru Chișinău. Niciunde nu o să vedeți în lume gropi văruite”, a declarat edilul capitalei, Dorin Chirtoacă.

Există însă o problemă. În Chișinău sunt atât de multe gropi, încât varul din depozitele primăriei s-a terminat. Drept consecință, Dorin Chirtoacă a anunțat că va importa sute de mii de tone de var pentru a vopsi toate gropile cu el. Gropile care au forma hărții României vor fi vopsite în culorile tricolorului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Gropi-Varuite-Vopsite.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Gropi-Varuite-Vopsite-300x300.jpgadminSocial
Acuzată că nu repară drumurile din oraș, primăria Chișinăului a luat niște măsuri drastice. Dorin Chirtoacă a promis la o ședință solemnă că a decis să dea cu var toate gropile din oraș. Măsura este unică în lume, iar edilul se laudă că a astfel toți șoferii vor vedea...

Comentează