Fostul șef de stat, Evgheni Șevchuk, a ajuns într-o stare deplorabilă. Președintele Transnistriei este atât de sărac și abandonat de toți în stradă, că se vede nevoit să cerșească lângă Piața Centrală din Chișinău. Alungat din propria țară, rămas fără nicio lețcaie, căutat de KGB și FSB, Șevchuk își plânge de milă, dar nimeni din autoritățile moldovenești nu se gândesc să-i dea o mână sau un picior de ajutor ca să-l scoată de la ananghie. Kak ne kak, este fost prezident al unei țări vecine Moldovei.

”La viața mea m-am întâlnit cu sute de prezidenți, cu sute de premieri. La viața mea am dormit numai în puf și am mâncat numai cu tacâmuri de aur… Iar acum stau lângă Piața Centrală și dorm pe cartoanele acestea. Îi bine că este vară, dar la iarnă ce o să fac? Nimeni nu se gândește la mine. Am fugit în Moldova de furia transnistrenilor, m-am gândit că drugul meu de afaceri Plaha mă va ajuta, își va aminti de bablosul pe care l-am făcut împreună. Nici nu a vrut să audă. M-a aruncat în stradă ca pe un ghemaroi”, spune printre lacrimile care îi curg în hohote fostul președinte al Transnistriei, Evgheni Șevchuk.

Jenea, așa cum îl alintă acum prietenii săi bomji, nu are o viață ușoară lângă Piața Centrală. Când află că a fost președintele Transnistriei, moldovenii nu-i dau nicio capică. Ba mai mult, Jenea a mâncat și peezdeală de câteva ori de la combatanții care au luptat în războiul de pe Nistru. Așa că, de multe ori, sărmanul prezident se duce nemâncat la culcare. Mațele îi ghiorăiesc de parcă ar fi simfonia 69 de Ceaușescu. Disperat, Jenea Șevchuk a depus cererea pentru obținerea cetățeniei românești și speră să de ducă la zarabotcă la Portocalia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Evghenii-Shevchuk-cersetor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Evghenii-Shevchuk-cersetor-copy-300x300.jpgadminPolitic
Fostul șef de stat, Evgheni Șevchuk, a ajuns într-o stare deplorabilă. Președintele Transnistriei este atât de sărac și abandonat de toți în stradă, că se vede nevoit să cerșească lângă Piața Centrală din Chișinău. Alungat din propria țară, rămas fără nicio lețcaie, căutat de KGB și FSB, Șevchuk își...

Comentează