Începând cu săptămâna patimilor, credincioșii din Republica Moldova se vor putea ruga la câțiva sfinți noi. Aceștia au fost incluși recent în lista celor sanctificați de Biserică. Potrivit managerului Bisericii Ortodoxe Moldovenești, mitropolitul Vladimir, sunt gata și icoanele noilor sfinți.

Este vorba despre sfântul Plahoitniuk Raideristul, sfântul Filat Contrabandistul și sfântul Voronin Andy’s Pizza. Mulți enoriași voiau să se roage la acești oameni și aveau multe întrebări. Iată că se vor putea ruga în fiecare zi. Icoanele vor fi expuse în toate bisericile din Republica Moldova”, a anunțat managerul Vladimir.

Icoanele nu sunt simple și fac deja câteva minuni. Vlad Filat varsă câte o lacrimă din când în când, Vlad Voronin transpiră foarte mult, iar Vlad Plahotniuk miroase a Clive Christian No. 1 Imperial Majesty – cel mai scum parfum din lume. Contactat de moldovești.info, Vlad Filat spune că este o soluție foarte bună pentru colaborarea cu electoratul: ”Oamenii care m-au votat nu se vor putea plânge că nu m-am ținut de cuvânt. Ei vor spune – necunoscute sunt căile lui Filat și Filat știe ce e mai bine pentru electorat!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-Plahotniuc-Voronin-Icoana-Trei-Ierarhi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Filat-Plahotniuc-Voronin-Icoana-Trei-Ierarhi-150x150.jpgadminSocial
Începând cu săptămâna patimilor, credincioșii din Republica Moldova se vor putea ruga la câțiva sfinți noi. Aceștia au fost incluși recent în lista celor sanctificați de Biserică. Potrivit managerului Bisericii Ortodoxe Moldovenești, mitropolitul Vladimir, sunt gata și icoanele noilor sfinți. ”Este vorba despre sfântul Plahoitniuk Raideristul, sfântul Filat Contrabandistul și sfântul Voronin...

Comentează