Nici Liuda Ghimpu nu a scăpat de CNA. După ce mai mulți oameni din jurul și subordonarea lui Dorin Chirtoacă au fost reținuți de CNA a venit rândul și lui Burebista Liuda Feodorovna. Procuororii CNA i-au întocmit mai multe învinuiri grave.

”În primul rând este unchiul lui Dorin Chirtoacă. Iar noi pe Dorin îl învinuim că vrea să unească Moldova cu România. Ceea ce este foarte grav, pentru că atunci vor veni procuororii DNA și îl vor aresta pe Plahotniuc. Dar cel mai grav, îl învinuim pe Ghimpu că nu vrea să voteze uninominalul. Asta încalcă articolul 69 al punctului XYI din Codul Penal privind nesupunerea față de coordonator”, a declarat Adriana BețiShor, șefa CNA.

Dorin Chirtoacă susține că dacă nu va fi eliberat unchiul său, va scoate toate butcile din capitală, iar în semn de protest nu va da cu var nicio bordură.

Alina a început să protesteze în fața CNA și în semn de adânc doliu și-a julit ambii genunchi. Potrivit CNA și Alina va fi arestată în curând cu acuzația de genuncheojulitură.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mihai-Ghimpu-retinut-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mihai-Ghimpu-retinut-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Nici Liuda Ghimpu nu a scăpat de CNA. După ce mai mulți oameni din jurul și subordonarea lui Dorin Chirtoacă au fost reținuți de CNA a venit rândul și lui Burebista Liuda Feodorovna. Procuororii CNA i-au întocmit mai multe învinuiri grave. ”În primul rând este unchiul lui Dorin Chirtoacă. Iar...

Comentează