MemeCenter_1465411709956_460

Asociația Oamenilor de Afaceri Arabi au deschis la Chișinău un centru de recrutare a tinerelor neveste. Milionarii arabi au rămas impresionați cât de ieftin l-a costat pe miliardarul arab Rakhat Hobâldâk să ia o top modeală din Moldova, așa că au descins la Chișinău cu scopul de a-și găsi neveste tinere, frumoase și ieftine. Președintele Asociației Stukit Hana susține că ei se chinuie demult să găsească astfel de neveste.

”Recrutorii noștri vor sta 24 de ore din 24 și vor căuta fete tinere, frumoase care să fie de acord să se mărite cu milionari arabi. Le așteptăm mai ales pe cele care au picat BAC-ul. Pentru noi nu contează că nu au terminat liceul. Important este să fie virgine. Toți bărbații noștri sunt trecuți de vârsta de 69 de ani. Așa că vor fete curate, nu tăvălite prin Drive. Din fericire am găsit înțelegere la domnul coordonator executiv al Moldovei care a acceptat să ne deschidem un birou la Chișinău”, a declarat Stukit Hana, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Arabi.

La aflarea veștii, sute de mii de tinere s-au așezat la coadă pentru a fi acceptate ca neveste de către bătrânii milionari arabi. Din păcate, milionarilor arabi le-a căzut bucuria în scârbă. Majoritatea tinerelor, deși sunt frumoase, au plecat în lacrimi acasă – niciuna nu era virgină. Asociația Tinerelor fără BAC a organizat un miting de protest împotriva Asociației Oamenilor de Afaceri Arabi. ”Este o discriminare cum nu am mai văzut. Unde o să găsească virgine în Moldova? Vrem să fim acceptate așa cum suntem”, a declarat președinta Asociației, Virgina Facmi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/MemeCenter_1465411709956_460-1024x758.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/MemeCenter_1465411709956_460-300x300.jpgadminMonden
  Asociația Oamenilor de Afaceri Arabi au deschis la Chișinău un centru de recrutare a tinerelor neveste. Milionarii arabi au rămas impresionați cât de ieftin l-a costat pe miliardarul arab Rakhat Hobâldâk să ia o top modeală din Moldova, așa că au descins la Chișinău cu scopul de a-și găsi...

Comentează