Poloboc-vin-interzis-copy-300x210

Pentru că ne pregătim să intrăm în Uniunea Europeană, cetățenii vor trebui să se conformeze normelor gândite la Bruxelles pentru binele lor. Una dintre ele prevede că moldovenii trebuie să bea mai puțin. Așa că Uniunea Europeană ne-a cerut să limităm cantitatea de vin din poloboace.

”Noi am decis ca moldovenii să producă cel mult 50 de litri de vin pe an. Și 50 de litri e mult… Știți de ce facem asta? Pentru că moldovenii sunt niște bețivani. Trebuie să-i scăpăm de alcoolism. Așadar, impozite mari pentru țăranii care fac mult vin și sperăm că nu o să mai dughească atât”, a declarat Dick Schuebel la o conferință de presă pentru promovarea alcoolismului.

Țăranii susțin că vor muri de foame daca nu au suficient vin în beciuri. ”Dacă nu le dăm vin celor pe care îi angajăm cu ziua, o să ne prindă buruianu și nu se mai face păpușoiul. Dacă nu avem păpușoi – nu avem porc. Dacă nu avem porc – nu avem ce mânca. Așadar, dacă nu avem vin, nu avem ce mânca”, a declarat Ghiță Bețivu, care se laudă acum cu o tonă de vin în beci.

Legea este dură. Pentru fiecare litru de vin ce depășește cantitatea de 50 de litri, veți plăti câte un euro pe lună. Adică, la 100 de litri veți plăti 50 de euro pe lună, la 200 de litri – 150 de euro. Cei care nu au bani pot vor fi obligați să doneze vinul statului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Poloboc-vin-interzis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Poloboc-vin-interzis-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Pentru că ne pregătim să intrăm în Uniunea Europeană, cetățenii vor trebui să se conformeze normelor gândite la Bruxelles pentru binele lor. Una dintre ele prevede că moldovenii trebuie să bea mai puțin. Așa că Uniunea Europeană ne-a cerut să limităm cantitatea de vin din poloboace. ”Noi am decis ca moldovenii să producă cel...

Comentează