În sfârșit o decizie bună a deputaților Moldoveni. Imnul Republicii Moldova în care se proslăvește ”Limba” va fi schimbat cu un cântec în care se descriu alte organe anatomice ale corpului. Noul imn al Moldovei va fi cântecul lui Andrei Bolocan, ”Penis în vagin”.

”Ne-am gândit foarte mult că cântecul despre Limbă nu prea este reprezentativ pentru Moldova. După ce am furat miliardul, moldovenii nu mai au ce pune pe limbă. Și chiar de am vorbi despre Limba Română, ce contează? Oricum, moldovenii nu respectă limba, când vorghesc parcă ar vorghi, iertați-mă de expresie, cu dejtele de la chișioare. ”Penis în Vagin” reprezintă Moldova foarte bine. Asistăm zi de zi la un tufai extraordinar la care sunt supuși oamenii. Îi tufem când le furăm banii, îi tufem când primesc salarii și pensii mici. Și tot felul de tufaiuri descrise plastic în piesa lui Andrei. Maladeț, Andriuha”, a declarat fanul numărul unu al lui Andrei Bolocan, Vlad Plahotniuc.

Plaha i-a dăruit lui Andrei Bolocan trompeta sa ca să-și acompanieze cântarea. Moldova 1 a decis deja că piesa care între timp a devenite hitul hiturilor va reprezenta țara noastră la Eurovision. Cu alte cuvinte, în sfârșit toată lumea va ști ce se întâmplă cu adevărat în Moldova. Penis în vagin, ce altceva să se întâmple?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-Andrei-Bolocan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Vlad-Plahotniuc-Andrei-Bolocan-copy-300x300.jpgadminMonden
În sfârșit o decizie bună a deputaților Moldoveni. Imnul Republicii Moldova în care se proslăvește ”Limba” va fi schimbat cu un cântec în care se descriu alte organe anatomice ale corpului. Noul imn al Moldovei va fi cântecul lui Andrei Bolocan, ”Penis în vagin”. ”Ne-am gândit foarte mult că cântecul...

Comentează