Butci Chisinau PMAN

Dorin Chirtoacă este fericit de când au fost scoase corturile Platformei DA din PMAN. Imediat ce Piața Marii Adunări Naționale s-a eliberat de corturi, a apărut primarul care și-a instalat aici butcile. Cele 69 de butci erau demult pregătite, însă corturile îl deranjau pe edil să le monteze.

”Butcile fac parte din arhitectura orașului. Unde te întorci vezi o butcă. În curând o să trăim în butci, o să ne ducem la butci-școli sau butci-spital. Totul o să fie o mare și splașnaia butcă. Ne rugăm să nu mâniem Mâna Moscovei ca să nu le scoată din Piață. În butci o să vindem cafea și mult popcorn, pentru că moldovenii iubesc să se uite la tot ce se întâmplă fără să se implice. Așa că spectatorii au nevoie de mult popcorn”, a declarat Dorin Chirtoacă, primarul orașului Chișău.

Orășelul Butcilor se va numi Plahotniucia și a fost botezată astfel în cinstea unui mare om, care cooordonează toată Moldova. Plahotniucia ar putea fi la un moment dat numele Republicii Moldova. Sau, mai bine, Republica Plahotnova. Capitala se va numi, în schimb, Chișulinici.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Butci-Chisinau-PMAN.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Butci-Chisinau-PMAN-300x300.jpgadminPolitic
Dorin Chirtoacă este fericit de când au fost scoase corturile Platformei DA din PMAN. Imediat ce Piața Marii Adunări Naționale s-a eliberat de corturi, a apărut primarul care și-a instalat aici butcile. Cele 69 de butci erau demult pregătite, însă corturile îl deranjau pe edil să le monteze. ”Butcile fac parte din arhitectura...

Comentează