Hangover mitropolitul vladimir copy

Angajații unei companii din Chișinău au ajuns cunoscuți în întreaga lume după ce imaginile filmate în timpul korporativcei lor au ajuns din greșeală pe celebrul site Pornhub. Angajații susțin însă că petrecerea a fost una plictisitoare și nu s-a întâmplat nimic neobișnuit în timpul Korporativcei.

”Ca de obicei ne-am îmbătat. Și, ca în fiecare an, am început să ne lăpăim colegele mai tinerele. Ca de obicei, câteva dintre ele nu au vrut să joace seka pe dezbrăcate, așa că a trebuit să le convingem cu vodkă multă. Până la urmă am ieșit în pielea goală pe stradă. Din păcate. nu era zăpadă așa că nu ne-am tăvălit pe jos. În acest an nu au mai venit polițiștii. Păcat. Cred că le-a fost frică să nu îi dezbrăcăm ca anul trecut. Plictiseală, ce să zic”, a declarat episcopul Artimon Prăpăstiosul, angajatul unei companii mari din Moldova, care se ocupă cu vânzarea lumânărilor.

Din primele informații, imaginile filmate cu telefonul mobil au ajuns din greșeală pe site-ul porhnub. Acestea trebuiau publicate pe odnoklassniki. ”Să mă ierte Domnul, dar eu nu știu când sunt pe pornhub, când pe odnoklassniki, nu fac diferența, încă nu mă pricep la tehnologia asta nouă”, a declarat Vladimir, managerul companiei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Hangover-mitropolitul-vladimir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Hangover-mitropolitul-vladimir-copy-300x300.jpgadminMonden
Angajații unei companii din Chișinău au ajuns cunoscuți în întreaga lume după ce imaginile filmate în timpul korporativcei lor au ajuns din greșeală pe celebrul site Pornhub. Angajații susțin însă că petrecerea a fost una plictisitoare și nu s-a întâmplat nimic neobișnuit în timpul Korporativcei. ”Ca de obicei ne-am îmbătat....

Comentează