Sărbătoarea ultimului sunet a fost rupt dintr-un film erotic în cel mai privat și mai scump liceu din Chișinău. Elevele de clasa a 12-a de la ”Gheorghe Asachi” au venit aproape dezbrăcate în ultima zi de școală. Tinerele îmbrăcate doar în sutien și chiloți au explicat că așa merg ele la discoteca și, pentru că au stat până târziu în club, nu au mai avut timp să meargă acasă, să se schimbe.

”Noi am fost toată noaptea la distracție, că o dată ești în clasa a 12-a. Și ce dacă am venit la școală în uniforma de club? Oricum nu avem lecții astăzi. Dacă vreți să vă spunem sincer, am vrut să fim astăzi îmbrăcate cel mai frumos și mai sexy. Nu ca măicuțele alea de la Eliade. Niște curve astea de la Eliade”, a declarat Virgina Facmi, eleva din clasa a 12-a, la liceul Gheorghe Asachi.

Ca să nu se bronzeze prea mult fetele, ministrul Educației, Maia Sandu a cerut ca fetele care vin dezbrăcate la Ultimul Sunet să se dea cu cremă solară. Potrivit unui sondaj printre fetele de clasa a 12-a, din Chișinău, 95 la sută dintre ele au declarat că își doresc să ajungă la ASEM și să facă doar munci ușoare, ca fetele ce se pozează pentru revista VIP Magazin și câștigă bani de la bărbați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Fete-dezbracate-ultimul-sunet-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Fete-dezbracate-ultimul-sunet-copy-150x150.jpgadminSocial
Sărbătoarea ultimului sunet a fost rupt dintr-un film erotic în cel mai privat și mai scump liceu din Chișinău. Elevele de clasa a 12-a de la ”Gheorghe Asachi” au venit aproape dezbrăcate în ultima zi de școală. Tinerele îmbrăcate doar în sutien și chiloți au explicat că așa merg ele...

Comentează