Fete-dezbracate-ultimul-sunet-copy-300x210

Sărbătoarea ultimului sunet a fost ruptă dintr-un film erotic în cel mai privat și cel mai scump liceu din Chișinău. Elevele din clasa a 12-a au venit aproape dezbrăcate la Ultimul Clopoțel. Tinerele îmbrăcate doar în sutien și chiloți au explicat că așa merg ele la discoteca și, pentru că au stat până târziu în club, nu au mai avut timp să meargă acasă, să se schimbe.

”Noi am fost toată noaptea la distracție, că o dată în viața termini clasa a 12-a. Și ce dacă am venit la școală în uniforma de club? Oricum nu avem lecții astăzi. Dacă vreți să vă spunem sincer, am vrut să fim îmbrăcate frumos și sexy. Nu ca călugărițele de la Mănăstire. Noi vrem să ne distrăm, nu să învățăm, că dacă ești deșteaptă nu ajungi nimic în viața asta. Dacă ești prost poți fi chiar și ministru, ba chiar și premier”, a declarat Virgina Facmi, eleva în clasa a 12-a.

Ca să nu se bronzeze prea mult, ministrul Educației, Corina Fusu, le-a cerut fetelor să se dea cu cremă de protecție UV. Corina Fusu le-a mulțumit pe facebook: ”și ieu î-mi amintesc de Poslednii Zvonok. A fost tare klassna. Pe vremea me-a n-oi vene-am îmbrăcate în colgoci fioletovâye la Poslednii Zvonok.”

Potrivit unui sondaj printre fetele de clasa a 12-a din Chișinău, 95 la sută dintre ele au declarat că nu sunt virgine, așa că își doresc să ajungă la ASEM și să facă doar munci ușoare, de exemplu, videochat. Cele mai multe își doresc să apară în reviste lucioase, de exemplu, VIP Magazin, și să câștige cât mai mulți bani fără să muncească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Fete-dezbracate-ultimul-sunet-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Fete-dezbracate-ultimul-sunet-copy-300x210-300x210.jpgadminMonden
Sărbătoarea ultimului sunet a fost ruptă dintr-un film erotic în cel mai privat și cel mai scump liceu din Chișinău. Elevele din clasa a 12-a au venit aproape dezbrăcate la Ultimul Clopoțel. Tinerele îmbrăcate doar în sutien și chiloți au explicat că așa merg ele la discoteca și, pentru că au...

Comentează