Apar noi informații despre vizita președintelui Iohannis la Chișinău. Pentru că era prima dată în beciurile de la Cricova, autoritățile din Moldova i-au organizat președintelui României un chef pe cinste. Totul a început cu mai multe dansuri populare moldovenești: dansul în poală, dansul la bară, care au foste extrem de apreciate în special de politicienii moldoveni.

De altfel, cei 30 de politicieni moldoveni veniți la banchet au demonstrat de ce Moldova este lider mondial la alcoolism. Aceștia au băut 5 de hectolitri de vin negru. 10 hectolitri de vin alb și 1 hectolitru de celebra apă carbogazată ”Sovietskoe Șampanskoe”. Pentru că muzica în beci a fost prea puternică, mai mulți vecini din zonă au chemat poliția.

Din păcate, nu au lipsit incidentele. Aflat în stare avansată de ebrietate, Vlad Plahotniuc i-a făcut avansuri Maiei Sandu. Cuprins de furie, Vlad Filat l-a înjurat pe colegul său de Parlament, l-a numit păpușar și i-a mai zis alte câteva cuvinte murdare. Plahotniuc l-a chemat în spatele restaurantului pe Filat ca să-și regleze conturile. Nu și-au tras niciun pumn. În locul lor s-au bătut gărzile de corp. A fost cea mai mare bătaie dintre bodyguarzi din istoria Moldovei. A câștigat detașat Plahotniuc. Bodyguardul său personal, Constantin Țuțu, a făcut ravagii în paza lui Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chef-Cricova-Iohannis.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chef-Cricova-Iohannis-150x150.jpgadminPolitic
Apar noi informații despre vizita președintelui Iohannis la Chișinău. Pentru că era prima dată în beciurile de la Cricova, autoritățile din Moldova i-au organizat președintelui României un chef pe cinste. Totul a început cu mai multe dansuri populare moldovenești: dansul în poală, dansul la bară, care au foste extrem de...

Comentează