Pentru că armatele din țările civilizate nu și-au trimis soldați la Moscova ca să mărșăluiască de 9 mai în Piața Roșie, rușii au acceptat în acest an și reprezentanți din Africa. Din păcate, triburile care au venit la Moscova nu au fost arătate la televizor. Cel mai probabil pentru a nu face de râs parada.

Cei care au fost însă la paradă au putut vedea un trib din Zimbabwe care a mărșăluit cu arcuri, săgeți și aproape dezbrăcați prin Piața Roșie. ”Și la noi 9 mai este o dată importantă. Bunelul mi-a spus că în 1945 a căzut un avion în junglă. Pe atunci încă se mai practicau actele de canibalism. Cred că pilotul german a fost folosit în tocăniță și o ciorbă pentru tot tribul. Așa că ne putem considera și noi aliații rușilor în al doilea Război Mondial”, a declarat Mpupi Kurul, președintele Zimbabwe.

Vladimir Putin i-a salutat zâmbind pe soldații din Zimbabwe. Ba mai mult, acesta a făcut o glumă la adresa lui Medvedev, care îl tot întreba cine sunt bărbații dezbrăcați care mărșăluiesc prin piață: ”sunt soldați din Republica Moldova. Asta este tehnica lor, Dima, iar eu când îți spun să trimitem 100 băieți să cucerească Chișinăul tu crezi că nu o să facă față. Uite-o, minunata armată moldovenească!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Parada-trib-Moscova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Parada-trib-Moscova-copy-150x150.jpgadminInternațional
Pentru că armatele din țările civilizate nu și-au trimis soldați la Moscova ca să mărșăluiască de 9 mai în Piața Roșie, rușii au acceptat în acest an și reprezentanți din Africa. Din păcate, triburile care au venit la Moscova nu au fost arătate la televizor. Cel mai probabil pentru...

Comentează