Judecătorii susțin că Ilan Șor este un politician cinstit și că nu este de vină pentru furtul miliardului. Aceștia l-au achitat și i-au cerut scuze că l-au deranjat să-l întrebe ce a făcut cu banii furați. Ba mai mult, pentru că a furat atât de mult, Șor urmează să fie decorat de Plahotniuc cu medalia merite deosebite față de el.

”Șor nu este un hoț obișnuit. Este un haiduc al vremurilor moderne. Este un erou, a furat de la bogați și a investit în Șorhei. Tocmai de aceea nu putem să-l acuzăm de nimic. Dimpotrivă, toți judecătorii care l-au anchetat vor merge la Șorhei să-și ceară scuze în genunchi de la eroul milardului. Ne pare rău că a fost expus atât de mult, dar a ajutat Șorheiul și asta contează. Dacă ar fura mai mulți primari ca Șor, orașele s-ar dezvolta în ritm accelerat. Iaca, eu, de exemplu, vreau să fur și mai mult din Moldova”, a declarat Vlad Plahotniuc, dictatorul Republicii Moldova.

Printr-o hotărâre de Guvern, numele Orheiului va fi schimbat definitiv în Șorhei. În plus, în Chișinău mai multe străzi vor purta numele lui Șor, iar primarul de la Șorhei a înființat o universitate de Furt care îi va purta numele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-Free-Shor.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-Free-Shor-300x300.jpgadminSocial
Judecătorii susțin că Ilan Șor este un politician cinstit și că nu este de vină pentru furtul miliardului. Aceștia l-au achitat și i-au cerut scuze că l-au deranjat să-l întrebe ce a făcut cu banii furați. Ba mai mult, pentru că a furat atât de mult, Șor urmează să...

Comentează