În sfârșit se vor schimba anumite lucruri în Orhei. Primarul condamnat Ilan Șor vrea să lase ceva în urmă în oraș și a decis să modifice numele orașului. Acesta nu se va mai numi Orhei ca până acum, ci Șorhei.

”Orrricum lumea errra dusă în errroare. Nimeni nu-i mai zice orrrașului Orrrhei, ci Șorrrhei. Am zis să oficiem acest lucru. Punem literrra Ș în fața cuvântului și ne iese cuvântul Șorrrhei. Nu o să mai rrrâdă nimeni de noi să ne spun că suntem șorrrheieni, pentru că asta suntem șorrrheieni. Bleaha muha, dacă iese eu din închisoarrre, o să Șorheiesc toată Moldova”, a declarat Ilan Shor, primarul condamnat al Orheiului, de fapt Șorheiului.

Ca să nu mai fie în același țară cu Șorheiul mai multe orașe și comune din Republica Moldova au anunțat deja că se alipesc la România și vor scăpa de rușinea de a fi vecinii șorheienilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Ilan-Shor-Batut.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Ilan-Shor-Batut-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit se vor schimba anumite lucruri în Orhei. Primarul condamnat Ilan Șor vrea să lase ceva în urmă în oraș și a decis să modifice numele orașului. Acesta nu se va mai numi Orhei ca până acum, ci Șorhei.”Orrricum lumea errra dusă în errroare. Nimeni nu-i mai zice...

Comentează