Ilan Șor s-a gândit să facă a 69-a minune a lumii la Șorhei. Grăsunul primar a anunțat că, deși nu a nins foarte tare în Moldova, vrea să realizeze cea mai mare pârtie artificială din Europa în capitala miliardului. Pentru acest lucru a pus niște sute de mii de euro din miliard deoparte, iar restul banilor i-a pus în buzunar.

”Ca să fac cea mai mare pârtie am nevoie de zăpadă multă. Din păcate nu a prea nins în acest an, așa că am luat decizia să import zăpadă din Carpați. M-am dagavarit cu Iohannis și Parașenka să le cumpărăm zăpada. O s-o luăm ieftin, cu un euro kilul. Scump, zato o să avem cea mai mare pârtie artificială din Evropa și cu noi e jopa”, a declarat Ilan Șor, primarul rotofei de la Șorhei.

Ca să nu existe probleme, Ilan Șor i-a cerut voie de la dictatorul Vlad Plahotniuc să realizeze această nou investiție. Partea proastă este că trebuie să aibă grijă ca coordonatorul să nu încerce să tragă toată zăpada pe nas.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilan-Shor-Partie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilan-Shor-Partie-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Ilan Șor s-a gândit să facă a 69-a minune a lumii la Șorhei. Grăsunul primar a anunțat că, deși nu a nins foarte tare în Moldova, vrea să realizeze cea mai mare pârtie artificială din Europa în capitala miliardului. Pentru acest lucru a pus niște sute de mii de...

Comentează