Chișinăul nu va mai fi la fel după ce primar aici va ajunge Șor, promite grăsunul politician. Acesta este decis să lase Șorheiul pentru un proiect mai aventuros. Șor își dorește să ajungă primar în Chișinău, iar primul lucru pe care îl va face – va schimba numele Chișinăului.

”Când am ajuns primar la Orhei, am schimbat imediat numele orașului. Oamenii s-au bucurat extrem de mult. Ei se săturaseră să trăiască de sute de ani în Orhei și le-a plăcut că am schimbat în Șorhei. Așa se va întâmpla și la Chișinău. Primul și primul lucru, voi schimba numele în Chișor”, a declarat Ilan Șor, cel care se laudă că nu știe dacă este corect să fi fost în condițiile care nu cunoaște cum a fost posibil să participe la furtul miliardului.

Șor promite însă să se mai gândească dacă nu cumva va crea un alt nume mai frumos pentru capitala țării. Ar putea, de exemplu, să-i pună numele Chișorcos, Chișoarcă, deși, ultimul nume rimează prea mult cu Chirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Chisinau-Chisor-Sor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Chisinau-Chisor-Sor-copy-300x300.jpgadminPolitic
Chișinăul nu va mai fi la fel după ce primar aici va ajunge Șor, promite grăsunul politician. Acesta este decis să lase Șorheiul pentru un proiect mai aventuros. Șor își dorește să ajungă primar în Chișinău, iar primul lucru pe care îl va face - va schimba numele Chișinăului. ”Când...

Comentează