Ilan Shor taietor lemne copy

Ilan Shor se ține de cuvânt și vrea să modernizeze Orheiul. Cel mai gras primar din Moldova a anunțat că intenționează să civilizeze chiar și Codrii Orheiului. Ilan Shor anunță că va proteja oamenii de animalele sălbatice din codri așa că a decis să defrișeze toți copacii.

”Oamenii se plâng că le este frică să meargă liniștiți noaptea prin Codri, că mișună animalele sălbatice. Acestea îi pot ataca în orice moment. Nu este normal ca în secolul facebookului și odnoklassnikiului să ne fie frică să mergem noaptea pe drumuri. Ce suntem pe vremea lui Ștefan cel Mare? Amuia nu ne mai atacă turcii, nu avem nevoie să ne ascundem în păduri. În locul pădurii sălbatice vom face vile civilizate, unde să trăiască oameni civilizați, nu animale sălbatice”, a declarat primarul Shorheiului.

Moldsilva susține că decizia lui Ilan Shor este una bună, dar că a întârziat. Defrișarea Codrilor a început de câțiva ani și au mai rămas foarte puțini copaci de defrișat. Cu toate acestea, ministerul Mediului, Romsilva susține inițiativa primarului Shorheiului și îi permite să taie și cei 1000 de copaci rămași în codri.

adminSocial
Ilan Shor se ține de cuvânt și vrea să modernizeze Orheiul. Cel mai gras primar din Moldova a anunțat că intenționează să civilizeze chiar și Codrii Orheiului. Ilan Shor anunță că va proteja oamenii de animalele sălbatice din codri așa că a decis să defrișeze toți copacii. ”Oamenii se plâng...

Comentează