Nikolae Bascov copy

Scandal la concertul de la Orhei. Ilan Shor s-a certat cu Nikolai Baskov. Primarul de la Orhei îl acuză pe interpret că s-ar fi dat la Jasmin și că ar fi scris despre orașul Orhei pe pagina sa de odnoklassniki că ar fi cel mai murdar, cel mai sărac, cel mai urât oraș din lume, exact ca un oraș din Africa.

“Cum să spui că este cel mai sărac oraș de pe planetă după ce am luat 200.000 de euro, bani din primărie, practic din buzunarele contribuabilior și i-am dat pentru 20 de minute de urlat aiurea pe scenă, sub fonogramă?!”, a exclamat indignat, Ilan Shor.

Primarul de la Orhei spune însă că cel mai tare l-a supărat faptul că interpretul Nikolai Baskov ar fi îndraznit să se poarte necuvincios cu Jasmin, primărița de la Orhei.

“S-a dat la Jasmin. I-a pus mâna pe fund, după ce au fost la un restaurant de al meu ca să numere banii pentru concert. Mi-au spus țăranii din Ohei, consătenii mei, care au văzut cu ochii lor întâmplarea”, susține Ilan Shor.

După neplăcerile de la ultimul concert, Ilah Shor promite să nu-l mai invite pe Nikolai Baskov pe scena de la Orhei niciodată și se gândește să-l fure de la Bălți pe Stas Mihailov.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nikolae-Bascov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nikolae-Bascov-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal la concertul de la Orhei. Ilan Shor s-a certat cu Nikolai Baskov. Primarul de la Orhei îl acuză pe interpret că s-ar fi dat la Jasmin și că ar fi scris despre orașul Orhei pe pagina sa de odnoklassniki că ar fi cel mai murdar, cel mai sărac, cel...

Comentează