Ilan Shor președinte copy

Pentru că moldovenii își vor putea alege președintele, casa de sondaje ”Sondajul” a decis să afle cine ar putea fi noul președinte al Republicii Moldova. Rezultatele sunt surprinzătoare. Primarul de la Șorhei ocupă primul loc în preferințele moldovenilor pentru funcția de șef de stat. 69 la sută dintre moldoveni vor să fie conduși de fostul șef de la BEM, suspectat că ar fi furat un miliard de euro din bancă.

”De ce doar Șorheienii să beneficieze de miliardul de la BEM? Ar fi bine să-l împartă cu tot poporul. O să le dea Vai-Vai gratis la oameni. Este cel mai puternic om. O furat miliardul și nu l-a putut închide nimeni. Vrem să îi învețe și pe oamenii simpli cum se face. Și să furi trebuie să te ducă mintea, iar el este un om foarte deștept dacă a putut fura un miliard. Va fi un bun președinte”, susține realizatorul studiului, sociopatul de la Universitatea Hogwarts, Fool Liar.

Cât despre funcția de premier, 80% dintre respondenți au spus că după ce va fi reținut și eliberat, Vlad Filat va fi numai bun de pus în fotoliul de prim-ministru. ”Așa e în Moldova. Furi, te îmbogățești, te faci că mergi la răcoare, apoi vii și te alegem ce vrei tu: primar, premier sau președinte”, este motivația celor mai mulți alegători din Moldova.

Ilan Shor - președinte. Potrivit unui sondaj, primarul Orheiului ocupă primul loc în preferințele moldovenilorhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-președinte-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-președinte-copy-300x300.jpgadminPoliticIlan Shor,Klaus Iohannis,președinte,sondaj
Pentru că moldovenii își vor putea alege președintele, casa de sondaje ”Sondajul” a decis să afle cine ar putea fi noul președinte al Republicii Moldova. Rezultatele sunt surprinzătoare. Primarul de la Șorhei ocupă primul loc în preferințele moldovenilor pentru funcția de șef de stat. 69 la sută dintre moldoveni...

Comentează