Ilan Shor Orhei Shorhei

Scandal uriaș la festivalul de lângă Shorhei. Noaptea trecută, de aici a dispărut toată mâncarea, toate corturile, toate scenele, tot, tot. Organizatorii cred că există o legătură strânsă între acest jaf și eliberarea primarului Shorheiului din închisoare. Ei spun că au observat noaptea trecută un necunoscut gras și mic, care striga:

”Vă dau eu Vai-Fai la tăt Arghei. Vă dau și transport gratuit la tăt Arghei. O să primiți și asflat peste bot. Eu stau la închisoare, iar ei se distrează la Mustar. Cine v-o dat voie să faceți festival fără să mă chemați și pe mine? Doar eu am voie să organizez concerte în tăt Arghei, chiar dacă este Argheiul Vechi. Jios festivalul Mustar, să dispară din tăt Arghei!”

Imediat ce necunoscutul gras și mic a terminat de strigat, de dumnezăit, de cruceit, în urma sa a apărut o turmă de shorheieni care au început să strige, la rândul lor: ”Shor este tatăl nostru! Ce v-o făcut copchilul ista slab de inimă? Jios Tufar! Nu avem nevoie de voi la noi. Ne-ați alungat de la Chișinău, acum să plecați la Chirtoacă al vostru să vă facă el festivaluri Muștar, Tuftar, Sugar!”

Depășiți de situație, procurorii CNA l-au arestat, ca de obicei, pe Anatol Mătăsaru. În curând va fi făcut și un raport Kroll pentru a stabili cine a furat Gustarul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ilan-Shor-Orhei-Shorhei-300x300.jpgadminSocial
Scandal uriaș la festivalul de lângă Shorhei. Noaptea trecută, de aici a dispărut toată mâncarea, toate corturile, toate scenele, tot, tot. Organizatorii cred că există o legătură strânsă între acest jaf și eliberarea primarului Shorheiului din închisoare. Ei spun că au observat noaptea trecută un necunoscut gras și mic, care...

Comentează