Unul dintre cei mai obezi miliardari din Republica Moldova, Ilan Shor, divorțează. Acesta și-a încheiat căsătoria cu artista din Rusia Jasmin Shor. Divorțul dintre cei doi a fost depus la Judecătoria sectorului Centru, iar avocații se ocupă acum de împărțirea averii.

Solicitat de redactorii moldovesti.info, Ilan Shor a declarat: ”am avut un an foarte bun. Averea mea a crescut cu un miliard de euro ca urmare a unor investiții bancare chibzuite. După atâta stres și muncă am decis să mă răsplătesc. La banii mei îmi permit acum altă cântăreață. Am anunțat-o pe Jasmin că e liberă de contract și poate să plece!”

Ilan Shor a lăsat să se înțeleagă că noua sa soție va fi celebra Lady Gaga. Potrivit Forbes, Ilan Shor este în primii 1000 cei mai bogați oameni ai planetei și își permite să se însoare cu Lady Gaga. Paparații i-au fotografiat deja pe cei doi împreună. Lady Gaga a semnat contractul și se va muta în Moldova, însă cu o condiție: ”toate rochiile urâte ale Jasminei să fie arse sau aruncate la gunoi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Lady-Gaga-si-Ilan-Shor.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Lady-Gaga-si-Ilan-Shor-150x150.jpgadminMonden
Unul dintre cei mai obezi miliardari din Republica Moldova, Ilan Shor, divorțează. Acesta și-a încheiat căsătoria cu artista din Rusia Jasmin Shor. Divorțul dintre cei doi a fost depus la Judecătoria sectorului Centru, iar avocații se ocupă acum de împărțirea averii. Solicitat de redactorii moldovesti.info, Ilan Shor a declarat: ”am avut...

Comentează