Veste tristă pentru Moldova. Țara noastră nu mai are nicio șansă să-și recupereze miliardul de dolari. Noaptea trecută Ilan Shor a fugit din Republica Moldova cu tot cu familie. Potrivit vecinilor, înainte de a pleca, în poarta vilei lui Ilan Shor au fost trase 20 de Kamazuri, în care au fost încarcați foarte mulți bani.

”M-am uitat după perdicuță și am văzut totul. Slugile lui Shor au încărcat banii, iar când au terminat, Ilan, cumătra Jasmin și copiii au urcat în limuzine și au plecat la aeroport cu tot cu Kamazuri. Am văzut că erau mai multe mașini de poliție care au pornit migălcile ca să le deschidă drumul”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Ion Sulă, vecinul lui Ilan Shor.

Un alt vecin, care a vrut să-și ascundă identitatea, le-a declarat redactorilor moldovesti.info că toată operațiunea de încărcare a banilor a fost supravegheată de mai mulți procurori CNA. ”Am auzit cum se rugau de Ilan. Îi ziceau, Ilan Mironovici, vă rugăm, nu vă mai întoarceți în țară ca data trecută. Vă rugăm, plecați, că nu vedeți cum scriu toți că trebuie să vă arestăm. Abia am reușit să vă punem sub arest la domiciliu ca să plecați în voie. Vă rugăm, ne puneți în mare încurcătură. Ilan Mironovici, vă rugăm, nu vă întoarceți. Și se tot rugau, plângeau, unul s-a pus chiar în genunchi”, spune vecinul care a preferat să-și ascundă identitatea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ilan-Shor-a-fugit-din-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Ilan-Shor-a-fugit-din-Moldova-copy-150x150.jpgadminPolitic
Veste tristă pentru Moldova. Țara noastră nu mai are nicio șansă să-și recupereze miliardul de dolari. Noaptea trecută Ilan Shor a fugit din Republica Moldova cu tot cu familie. Potrivit vecinilor, înainte de a pleca, în poarta vilei lui Ilan Shor au fost trase 20 de Kamazuri, în care...

Comentează