Ilan Shor rapit copy

Shor a dispărut imediat după ce a devenit cunoscut faptul că l-a stucit pe Vlad Filat. Jasmin l-a dat în căutare după ce și-a dat seama că în ziua respectivă nu a primit nicio geantă de 100 de mii de euro. Din fericire, micuțul milionar din Orhei a fost identificat la scurt timp. Acesta a fost găsit într-un TIR cu țigări care mergea spre Galați.

”Pentru că nu am mai primit nicio mită de câteva zile nu mai lăsăm să treacă TIRurile cu țigări. L-am oprit și pe acesta. Ca de obicei șoferul ne-a spus că are cartoafe. După cartoafe am găsit, evident, țigări. Iar printre țigări era unul gras, legat fedeleș. La început am crezut că este vreun sirian care vrea să ajungă în Germania. Dar pe urmă a început să strige Shor, Shor”, spune șeful Vamei, Vasile Tupoiu.

Micuțul milionar de la Orhei spune că totul i s-a întâmplat din cauza faptului că l-a stucit pe Filat. El crede că a fost răpit și trimis din țară ca să nu mai stucească și alte lucruri. Deocamdată polițiștii habar nu au, cine l-ar fi putut pune într-un TIR cu țigări de contrabandă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-rapit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-rapit-copy-300x300.jpgadminSocial
Shor a dispărut imediat după ce a devenit cunoscut faptul că l-a stucit pe Vlad Filat. Jasmin l-a dat în căutare după ce și-a dat seama că în ziua respectivă nu a primit nicio geantă de 100 de mii de euro. Din fericire, micuțul milionar din Orhei a fost...

Comentează