Ilan Shor Banca Nationala a Moldovei copy

Noul guvernator al Băncii Naționale a fost ales. Este nimeni altul decât Ilan Shor. Primarul din Orhei s-a bucurat de încrederea deputaților care l-au pus în funcție fără să se gândească la nimic rău. Aceștia susțin că Ilan Shor este cel mai bun în această funcție.

”În primul rând are experiențe în condus băncile. A condus vreo 2-3 bănci până acum. Ce-i drept, toate au dispărut sau au falimentat, dar acestea sunt detalii nesemnificative. Noi avem încredere în el, că nu degeaba l-au votat șorheienii. Dacă ei au avut încredere și noi avem. În plus, este un om cinstit, a recunoscut că Filat a furat. Așa ceva mai rar găsești. Deci, este candidatura potrivită”, anunță patronul PD, Vlad Plahotniuc.

Ilan Shor promite să poată lucra în două locuri și nu vrea să-i părăsească pe iubiții lui șorheieni. Acesta a anunțat deja că în locul său, primar va fi Jasmin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-Banca-Nationala-a-Moldovei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Ilan-Shor-Banca-Nationala-a-Moldovei-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Noul guvernator al Băncii Naționale a fost ales. Este nimeni altul decât Ilan Shor. Primarul din Orhei s-a bucurat de încrederea deputaților care l-au pus în funcție fără să se gândească la nimic rău. Aceștia susțin că Ilan Shor este cel mai bun în această funcție. ”În primul rând are...

Comentează