Orhei Nokia 3310 copy

Primarul orașului Orhei este din nou apreciat de locuitorii orașului. După câteva săptămâni în care oamenii l-au bănuit pe Ilan Shor că nu le va mai promite niciodată nimic, iată că au reînceput promisiunile populiste. Micuțul miliardar a anunțat că, spre deosebire de premierul Natalia Gherman, el a găsit o soluție pentru plata salariilor, pensiilor și ajutoarelor sociale.

”Aseară am avut o discuție foarte importantă despre una, despre alta cu Jasmin. Așa ne-a venit și ideea: ce ar fi să-i plătim pe oameni în Vai-Vai? Iar draga mea soție a mai propus și concerte în loc de bani. De săptămâna viitoare încep să le dau salariile în Vai-Vai și în concerte oamenilor”, spune cel mai gras primar din Moldova.

Însuflețiți de promisiunea post electorală, câțiva orheeni au venit deja cu pungile, căldările și sacii la primărie. Aceștia s-au pus la rând și așteaptă să ia cel putin câte un kil de Vai Vai. Premierul Natalia Gherman susține că moldovenii nu au nevoie de serviciul de internet gratuit, în condițile în care situația din Moldova este deja Vai, Vai, Vai!

Ilan Shor a anunțat că nu va exista criză economică la Orhei: voi plăti salariile în Vai-Vai și concertehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Orhei-Nokia-3310-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Orhei-Nokia-3310-copy.jpgadminFinanțeIlan Shor,Orhei
Primarul orașului Orhei este din nou apreciat de locuitorii orașului. După câteva săptămâni în care oamenii l-au bănuit pe Ilan Shor că nu le va mai promite niciodată nimic, iată că au reînceput promisiunile populiste. Micuțul miliardar a anunțat că, spre deosebire de premierul Natalia Gherman, el a găsit...

Comentează