Shorheienii vor fi primii moldoveni care vor avea metrou în sat. Primarul Ilan Shor a decis să deschidă în Shorhei metrou. Primele săpături au început deja din fața primăriei și prima linie va fi făcută spre plaja și lacul din Shorhei. Shorheienii sunt extrem de fericiți. Ei vor veni în fiecare zi să-l salute pe Shor ca pe un conducător iubit, apoi vor urca în metrou și se vor duce să stea la plajă.

”Ideea metrrroului mi-a venit simplu. Mă gândeam ce herrrnea să mai fac în Shorrrhei? Că le-am făcut multe herrrnele, dar mai am bani de aruncat, că doarrr știți, judecătorrrii au zis că am furrrat miliarrrdul. Apu, iaca, eu nu știu pe ce să cheltuiesc miliarrrdul furrrat și mă gândesc să fac un metrrrou în Shorrrhei pentrrru shorrrheienii mei”, a declarat liderul incontestabil al shorheienilor, Ilanchik Shor.

Prima linie de metrou va fi denumită pompos Jasmin Shor, în cinstea primei femei din Shorhei. Din păcate, trenurile din subteranul Shorheiului nu vor fi electrice și vor fi trase de măgari, astfel că viteza nu va fi foarte mare. Cu toate acestea shorheienii sunt mulțumiți, aceștia au cerut din nou eliberarea lui Ilan Shor, au scandat împotriva închisorilor din Moldova și și-au reafirmat dragostea față de primarul lor grăsun.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Metrou-Shorhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Metrou-Shorhei-copy-300x300.jpgadminSocial
Shorheienii vor fi primii moldoveni care vor avea metrou în sat. Primarul Ilan Shor a decis să deschidă în Shorhei metrou. Primele săpături au început deja din fața primăriei și prima linie va fi făcută spre plaja și lacul din Shorhei. Shorheienii sunt extrem de fericiți. Ei vor veni...

Comentează