Ilan PlicuShor face ce face și se ține de cuvânt. Primarul de la Shorhei a anunțat că va veni cu dovada plicuShorului trimis Maiei Sandu. Apoi, iaca că l-a prezentat. PlicuShorul prezentat este unul cu niște timbre speciale, în care Shor apare împreună cu idolul său, oligarhul Vlad Plahotniuc. În plus, pe plicuShor este prezentat și timbrul cu covorul Silviei Bradu.

Disperată de acuzațiile plicuShor-ului, Maia Sandu a anunțat că se va adresa și altei judecăți decât celei moldovenești.

”M-am săturat să mă lupt cu morile de vânt. În judecata moldovenească nu mai am încredere. Sper să-l pedepească mai curând Dumnezeu. Așa că l-am dat frumușel la 40 de zile. Așadar, PlicuShor să aibă atâtea milioane câte PlicuShoare mi-a dat mie. Dacă se îndeplinește rugăciunea mea de 40 de zile, să vedem de unde mai are bani să plătească diferite concerte”, a declarat Maia Sandu la ieșirea din biserică.

Specialiștii în drept susțin că numai Dumnezeu îl poate pedepsi PlicuȘor să fie pedepsit cât este Vlad Plahotniuc la putere. Astfel, nu există nicio șansă să ajungă la pușcărie pentru furturile și nenorocirile pe care le-a comis. De altfel, moldovenii promit să aprindă și ei câte o lumânare pentru închiderea lui PlicuȘor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plic-Shor-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plic-Shor-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ilan PlicuShor face ce face și se ține de cuvânt. Primarul de la Shorhei a anunțat că va veni cu dovada plicuShorului trimis Maiei Sandu. Apoi, iaca că l-a prezentat. PlicuShorul prezentat este unul cu niște timbre speciale, în care Shor apare împreună cu idolul său, oligarhul Vlad Plahotniuc....

Comentează