Pe Moldova o așteaptă schimbări importante. După ce va schimba regimul parlamentar în regim prezidențial, prezikul Moldovei vrea să schimbe și numele țării. Dodon s-a gândit că numele Moldova este prea vechi și este nevoie de îmbunătățit ceva în numele țării.

”Vreau să se numească Republica Moldodonia. Este un nume care arată exact starea Republicii Moldova. O țară plină de Dodon. Am făcut un recensământ cu domnul Plaha și stăpânul meu mi-a dat voie să redenumesc țara. Mai exista ideea de a numi țara Plahodova, dar până la urmă l-am convins ca zece ani să se numească Moldodonia și după asta, zece ani, Plahodova”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Și numele capitalei Moldovei va fi schimbat. Chișinăul nu se va mai numi așa. O variantă este să se numească Pișinău sau, și mai bine, Putirău. De data asta, numele Putirău a fost acceptat chiar de Vladimir Putin. Dodon l-a convins pe președintele rus că Putirău vine de la Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Putin-pe-porc-Dodon-si-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Putin-pe-porc-Dodon-si-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pe Moldova o așteaptă schimbări importante. După ce va schimba regimul parlamentar în regim prezidențial, prezikul Moldovei vrea să schimbe și numele țării. Dodon s-a gândit că numele Moldova este prea vechi și este nevoie de îmbunătățit ceva în numele țării. ”Vreau să se numească Republica Moldodonia. Este un nume...

Comentează