Igor Dodon PMAN copy

După ce a pierdut alegerile locale din Moldova și a fost umilit de Vladimir Putin, Igor Dodon și-a schimbat poziția de Doggy Style. Acesta a declarat după mitingul din PMAN care a cerut Unirea cu România că susține ideea unionismului. Declarația sa i-a uimit pe deputații socialiști, însă Dodon i-a liniștit repede. Potrivit lui, Unirea cu România este singura posibilitate ca socialiștii să ajungă la putere.

”Din păcate am pierdut alegerile locale și nu știm ce vom face la alegerile parlamentare. Dacă însă ne Unim cu România, o să vină DNA și sigur îi arestează pe Plahotniuc și pe Filat. Așa reușim și noi să ajungem la putere, că noi nu am furat nimic încă. Noroc că ne-a dat bani Moscova, că altfel nu plăteam nici 10 panouri în Chișinău. Putin m-a anunțat că nu-mi mai dă niciun ban, cică să mă descurc singur. Eu nu-s Renato să am bani pentru concerte cu Stas Mihailov”, a declarat Igor Dodon la Marea Adunare a Socialiștilor din Moldova.

Mai mult, Igor Dodon a trimis și o scrisoare oficială la DNA. În scrisoare descrie cu lux și amănunte toate furturile făcute de Plahotniuc și Filat. În același timp esta îi promite Codruței Kovesi, șeful DNA, un camion cu toate probele de care are nevoie numai să vină în țară și să-i aresteze pe cei doi oligarhi.

Igor Dodon susține Unirea României cu Republica Moldova: ”vreau să vină DNA și să-i aresteze pe Filat și Plahotniuc”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Igor-Dodon-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Igor-Dodon-PMAN-copy-300x300.jpgadminPoliticDNA,Igor Dodon,Unire
După ce a pierdut alegerile locale din Moldova și a fost umilit de Vladimir Putin, Igor Dodon și-a schimbat poziția de Doggy Style. Acesta a declarat după mitingul din PMAN care a cerut Unirea cu România că susține ideea unionismului. Declarația sa i-a uimit pe deputații socialiști, însă Dodon...

Comentează