În sfârșit intră și Moldova în rând cu lumea și are un președinte gay. Acest lucru a fost clar ca lumina de Paște în momentul în care Lukashenko l-a luat în brațe pe Igor Dodon, l-a sărutat bărbătește pe gură, cu limba. Culmea, prezikul nu s-a dat în lături de la un asemenea pupat sexy.

“Mare lucru că l-am pupat pe buze pe Lukașenko. Putin mă pune să-l pup în koor. La fel și Plaha. Îmi plac bărbații puternici ca Plaha, Putin, Lukașenko, dar dacă stau în genunchi în fața lor nu mă face homosexual sau gay. Gay și homosexuali sunt în Europa. Nu degeaba i se spune Gayjopa. Eu sunt galuboi, dar asta nu înseamnă că sunt și gay”, a declarat plin de emoție Igor Dodon.

Experții l-au sfătuit însă pe Dodon, dacă tot îi plac bărbații puternici, să caute unii mai spre Vest. Acolo unde este mai bine, mai civilizat, sunt drumuri mai bune, oamenii sunt mai fericiți. Adică, bărbați puternici cum ar fi: Macron, Trump, Merkel, May.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-imbratisat-Lukasenko-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-imbratisat-Lukasenko-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit intră și Moldova în rând cu lumea și are un președinte gay. Acest lucru a fost clar ca lumina de Paște în momentul în care Lukashenko l-a luat în brațe pe Igor Dodon, l-a sărutat bărbătește pe gură, cu limba. Culmea, prezikul nu s-a dat în lături...

Comentează