eugen-luchianiuc-luchiandon-copy

Bleaggerul Luchianiuc riscă să rămână fără ajutorul gumanitar de la Igor Dodon. Asta după ce a devenit mai popular decât socialistul pe rețelele de socializare. Dacă până acum toată lumea îl înjura pe Dodon, acum facebookiștii moldoveni preferă să-l facă muci pe Luchianiuc. Lumea a ajuns chiar să-l numească prezervativ, condom sau chiar gandon pe cunoscutul bleagger al lui Plahotniuc, împrumutat în timpul campaniei electorale lui Igor Dodon.

”Nu accept concurență la așa ceva. Se poate lăuda cu orice, numai să nu fie la fel de înjurat și urât de moldoveni ca mine. Eu sunt candidat la președinte. Nu el. Știți ce a făcut Linjeaniuk aista? Mi-a furat porecla, acum lumea îi spune lui gandon. M-am uitat oleacă pe facebook și am ahuit. De ce să-l numești gandon pe el? Eu sunt, eu sunt gandonul Moldovei, nu Linjeaniuk. Blea, ce m-am enervat. O să-l trimit înapoi la Plaha”, a declarat Igor Dodon, zis și Dandon, zis și Gandon.

Luchianiuc nu este la prima ceartă cu Igor Dodon. Bleaggerul era să strice schema murdăririi Maiei Sandu după ce a publicat factura înainte ca banii să ajugă la PAS. Ca să-l împace pe Igor Dodon, bleaggerul Luchianiuc a propus ca socialistul să se numească în continuare Gandon, iar lui să i se spună pe facebook Luchiandon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Eugen-Luchianiuc-Luchiandon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Eugen-Luchianiuc-Luchiandon-copy-300x300.jpgadminMonden
Bleaggerul Luchianiuc riscă să rămână fără ajutorul gumanitar de la Igor Dodon. Asta după ce a devenit mai popular decât socialistul pe rețelele de socializare. Dacă până acum toată lumea îl înjura pe Dodon, acum facebookiștii moldoveni preferă să-l facă muci pe Luchianiuc. Lumea a ajuns chiar să-l numească...

Comentează