Igor Dodon corturi copy

Criticat de toată lumea, chiar și de Mihai Ghimpu că nu a dormit noaptea trecută în corturile din fața Parlamentului, Igor Dodon reacționează. Socialistul promite că nu va mai rata nicio noapte și își va monta chiar propriul cort aici.

”Cortul meu va putea fi văzut de departe pentru că cortul meu o să fie în formă de prezervativ. Este un mod de a arăta statului că noi ne putem proteja de footayul pe care îl primim zilnic. Cred că va fi haios să intru și să ies dintr-un prezervativ. Abia aștept să îmi aducă cortul în formă de prezervativ de la Moscova. Promit să mă mut în acest cort”, a declarat Igor Dodon pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să semene cu idolul lor, Igor Dodon, cei care protestează în fața Palatului Parlamentului au promis că își vor pune un prezervativ folosit în piept. Presa de la Moscova a lăudat deja mitingul lui Dodon și a botezat acțiunea socialistului ”Revoluția prezervativelor”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Igor-Dodon-corturi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Igor-Dodon-corturi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Criticat de toată lumea, chiar și de Mihai Ghimpu că nu a dormit noaptea trecută în corturile din fața Parlamentului, Igor Dodon reacționează. Socialistul promite că nu va mai rata nicio noapte și își va monta chiar propriul cort aici. ”Cortul meu va putea fi văzut de departe pentru că...

Comentează