igor-dodon-brad-prezervative-copy

Igor Dodon a demonstrat pe facebook cum și-a împodobit bradul. Cel mai probabil, bradul său poat fi desemnat bradul original al secolului. Asta pentru că în loc de jucării, podoabe, globulețe, Igor Dodon a decis să-și decoreze pomul cu prezervative.

”Eu nu sunt ca Liuda Ghimpu. Eu îmi asum porecla mea. Dacă lumea îmi spune Gandon sau prezervativ nu am nicio probemă. Asta mă reprezintă cel mai mult, deci asta o să vedeți în activitatea mea cel mai des. Dar știți care este treaba cu acest obiect? Îți bagi penisul în el. Așa și cu țara. Mă doare-n ppprezervativ de ce se întâmplă. Atâta timp cât afacerile mele merg și eu sunt prieten cu cine trebuie. Adică Plaha și Putin”, a declarat Igor Dodon din fața bradului său plin de prezervative.

De altfel, Dodon este cel care a inventat ninsoarea de prezervative. Acesta a urcat un camion de gandoane pe președinție și le-a aruncat de la înălțime. Iar asta nu este tot. Până și colindele strămoșești s-au schimbat de când avem un prezerședinte. Nu vom mai cânta: ”Dodon să-nălțăm…”, ci ”Gandon să-furăm…”!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Brad-Prezervative-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Brad-Prezervative-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a demonstrat pe facebook cum și-a împodobit bradul. Cel mai probabil, bradul său poat fi desemnat bradul original al secolului. Asta pentru că în loc de jucării, podoabe, globulețe, Igor Dodon a decis să-și decoreze pomul cu prezervative. ”Eu nu sunt ca Liuda Ghimpu. Eu îmi asum porecla...

Comentează