Igor Dodon a declarat astăzi la mitingul de 1 mai că renunță la pașaportul românesc pe care îl deține din 2001. Președintele Partidului Socialiștilor susține că face acest lucru ca să demonstreze pe fapte că este un adevărat patriot al Rusiei și Republicii Moldova.

”Renunț la un pașaport fascist. L-am avut ca să mă plimb prin Uniunea Europeană, dar acum am mai multe drumuri de făcut în Rusia decât în România, așa că nu am nevoie de acest pașaport naționalisto-fascist. Sper că Vladimir Vladimirovici Putin o să-mi acorde în curând cetățenia Rusiei, așa că nu mă plâng, o să am dublă cetățenie ca toți moldovenii”, a declarat Igor Dodon la mitingul cu ocazia zilei de 1 mai.

Ca să demonstreză că spune adevărul, Igor Dodon și-a dat foc pașaportului său românesc în fața tuturor participanților la miting. Potrivit unor martori oculari, Igor Dodon a dat foc unui pașaport de tip vechi românesc. Cu alte cuvinte, este foarte probabil ca Igor Dodon să-și fi păstrat pașaportul de tip nou românesc, iar tot ce a făcut este doar propagandă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Igor-Dodon-arde-pasaportul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Igor-Dodon-arde-pasaportul-copy-150x150.jpgadminPolitic
Igor Dodon a declarat astăzi la mitingul de 1 mai că renunță la pașaportul românesc pe care îl deține din 2001. Președintele Partidului Socialiștilor susține că face acest lucru ca să demonstreze pe fapte că este un adevărat patriot al Rusiei și Republicii Moldova. ”Renunț la un pașaport fascist. L-am...

Comentează