Dva debila, ăta sila! Igor Dodon și-a prezentat astăzi noul purtător de cuvânt. Acesta este nimeni altul decât hiper-cunoscutul, mult-apreciatul, extra-bogatul, mega-vedeta avocat, Valerian Mânzat. Micuțul avocat a intrat în grațiile preșervativului Moldovei datorită halatului său alb, dar și a hainelor multicolore.

”Nu am cum să nu mă simt reprezentat de acest avocat, de Valerian Mânzat. Suntem ca peticul și cârpala. Suntem ca ciocălăul și borta fundului. Suntem ca două boabe de fasole într-o lingură de borș. Când suntem împreună, penibilul nu mai are termeni de comparație. Practic, am purtat același halat, este fratele meu de halat”, a declarat Igor Dodon plin de afecțiune pentru noul său purtător de cuvânt.

Dacă Dodoneață a fost zărit astăzi îmbrăcat în hainele sale de serviciu, adică în halatul alb cu insigna de prezervativ la piept, Valerian Mânzat a optat pentru un kastium sportiv colorat de la Dolce ănd Băbana. Pentru că se va ocupa de imaginea preșervativului Moldovei, Valerian Mânzat vrea să-l îmbrace pe Dodoneață doar în branduri de lux. Chiloți de la Huigo Bosseak. Tapochky de la sĂrmani, ochelari de la Căcănel. De azi înainte, toate comunicatele de presă vor fi făcute publice doar pe facebook, instagram, dar mai ales pe odnoklassniki.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Valerian-Manzat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Valerian-Manzat-copy-300x300.jpgadminMonden
Dva debila, ăta sila! Igor Dodon și-a prezentat astăzi noul purtător de cuvânt. Acesta este nimeni altul decât hiper-cunoscutul, mult-apreciatul, extra-bogatul, mega-vedeta avocat, Valerian Mânzat. Micuțul avocat a intrat în grațiile preșervativului Moldovei datorită halatului său alb, dar și a hainelor multicolore. ”Nu am cum să nu mă simt reprezentat...

Comentează