După ce a anunțat inițierea referendumului prin care le cere moldovenilor să își denumească limba, Igor Dodon se plânge că are probleme acasă. Copiii săi, care studiază la un liceu românesc, refuză să mai vorbească moldovenește cu el. Așa că Igor Dodon nu înțelege tot ce îi spun copiii săi.

Am probleme cu copchiii din cauza limbii. Am făcut greșeala să-i dau la un liceu românesc și mi i-o stricat. Acasă grăiesc numai românește”, a declarat prezikul Moldovei, Igor Dodon.

Problemele din familia lui Igor Dodon continuă. Acesta nu se înțelege nici măcar cu mama sa, profesoară de limba română. Ca să scape de durerile de cap, Dodon a anunțat că el vorbește limba transnistreană.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce a anunțat inițierea referendumului prin care le cere moldovenilor să își denumească limba, Igor Dodon se plânge că are probleme acasă. Copiii săi, care studiază la un liceu românesc, refuză să mai vorbească moldovenește cu el. Așa că Igor Dodon nu înțelege tot ce îi spun copiii...

Comentează