Igor Dodon face lumină în toată acest scandal cu vacanțele sale. Prezikul susține că nici vorbă de plajă, așa cum au scris jurnaliștii. El se înjură că a fost la muncă în tot acest timp pentru că nu are bani de vacanțe, întrucât este susținut doar de părinți, iar salariul său de prezik nu-i prea ajunge.

”Care vacanță? Care concediu? Eu nu am fost la plaja, eu am fost la Plaha. Acesta este adevărul. Domnul Plaha avea nevoie de o hârtie igienică și m-a chemat pe mine. Este un scârbiciu foarte greu să fii hârtia de koor a celor care sunt la putere, să știți”, a declarat în lacrimi Igor Dodon.

Vlad Plahotniuc a confirmat informația lui Igor Dodon. Acesta promite în curând să lanseze chiar și o dovadă în acest sens. O casetă care să confirme situația coibilă în care se află Igor Dodon.

Din păcate, șederea lui Igor la Plaha nu a trecut fără incidente. Din cauza râvnei cu care și-a făcut treaba prezikul, Plaha a avut nevoie de intervenția medicilor pentru că a făcut ghemaroi de la atâta pupat!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vlad-Plahotniuc-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Vlad-Plahotniuc-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon face lumină în toată acest scandal cu vacanțele sale. Prezikul susține că nici vorbă de plajă, așa cum au scris jurnaliștii. El se înjură că a fost la muncă în tot acest timp pentru că nu are bani de vacanțe, întrucât este susținut doar de părinți, iar...

Comentează