zid-vama-albita-igor-dodon-copy

Igor Dodon sper să câștige alegerile ca în Statele Unite. Acesta a preluat foarte multe din ideile lui Trump și a anunțat că între România și Republica Moldova va apărea un zid. Zidul îl va construi de-a lungul Prutului, iar scopul lui este foarte simplu.

”Vrem să nu intre migranții sirieni în Moldova. Probabil că ați văzut la Prime WC și la alte canaluri știrile despre sirieni. Vreau să-i protejez pe moldoveni de sirieni, de democrație, de români. O să-i opresc pe toți la zidul meu, zidului Gandon. Și nu este totul, mi-e frică foarte mult de homosexuali. Știu că sunt un bărbat foarte frumos și niciodată nu știi când cineva atentează pe la spatele tău”, a declarat Igor Dodon.

Dacă vor dori să treacă de zidul Gandon, moldovenii vor trebui să ceară aprobarea de la episcopul de la Bălți. Renato Usatîi este extrem de furios pe Igor Dodon și îl acuză de plagiat. Acesta se plânge că Dodon i-a furat ideea zidului de pe Prut și i-a furat prietenia cu Putin. În acest moment Dodon stă mai mult în genunchi în fața lui Putin decât Renato.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Zid-Vama-Albita-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Zid-Vama-Albita-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon sper să câștige alegerile ca în Statele Unite. Acesta a preluat foarte multe din ideile lui Trump și a anunțat că între România și Republica Moldova va apărea un zid. Zidul îl va construi de-a lungul Prutului, iar scopul lui este foarte simplu. ”Vrem să nu intre migranții...

Comentează