igor-dodon-tren-copy

Igor Dodon a venit cu un plan de relansare a relațiilor moldo-ruse. Cunoscut pentru iubirea față de Rusia, celebrul socialist, fost comunist, a anunțat că unul din planurile sale este să reinițieze cursa gratuită de tren Moldova-Siberia. Dodon a anunțat deja că face liste cu moldoveni și vor beneficia de o cursă gratuită, doar dus, numai chiaburii.

”Noi stăm și facem liste în fiecare zi. Ne uităm pe facebook, ne mai trimite Plaha ce afacere are cutare și cutare. Desigur, ne bazăm și pe anonimcile vecinilor. Deci, ideea este că după ce ajung președinte, reluăm cursa gratuită de tren Moldova-Siberia. Aceasta a fost abandonată prin anii 50. Păcat, a fost foarte utilă. Dacă mai continua câțiva ani, nu mai rămânea picior de vorbitor de limbă română în Basarabia și astăzi nu mai aveam unioniști hu…uuu ce m-am săturat de chiaburii iștea bogați. Rusia este mare și frumoasă. Mai ales Siberia. Ca pe vremuri, îi urcăm pe culaci în tren dis-de-dimineață și îi trimitem absolut gratuit, fără să le luăm vreun ban în aventura vieții lor”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a fost și la Moscova, unde a semnat un protocol cu Calea Ferată Rusă. Imediat după alegeri, sute de vagoane noi, curate, de marfă, cu paie pe jos și gratii noi-nouțe vor fi trimise în Moldova. Ca de obicei, regula este simplă. Moldovenii care vor fi aleși de socialiști să plece în Siberia, în această călătorie gratuită, vor trebui să ia cu ei doar strictul necesar. Există câteva reguli. Nu au voie să se întoarcă înapoi și nici nu au voie să refuze. Oamenii pot să stea liniștiți, averile lor vor ajunge pe mâini bune. Vor fi împărțite în mod egal între Dodon și Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Tren-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Tren-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a venit cu un plan de relansare a relațiilor moldo-ruse. Cunoscut pentru iubirea față de Rusia, celebrul socialist, fost comunist, a anunțat că unul din planurile sale este să reinițieze cursa gratuită de tren Moldova-Siberia. Dodon a anunțat deja că face liste cu moldoveni și vor beneficia...

Comentează