Logica lui Igor Dodon este una porcească. Fălcosul prezerședinte a anunțat că Moldova este un stat agresor și a atacat stătulețul de peste Nistru. Prin urmare, toți cei care au luptat în Transnistria sunt niște agresori. Mai exact, moldovenii care au ținut arma în mână în Transnistria vor fi declarați teroriști.

Iar pentru că agresorii teroriști au făcut prăpăd în Transnistria, aceștia ar trebui pedepsiți, nu-i așa? Perfect. Și cum? În primul rând, trebuie să li se ia totul. De la pensia pe care o primesc ca luptători pentru integritatea Moldovei, până la apartamente sau chiar automatele Kalashnikov.

După ce vor fi deposedați de bunuri, pensii și înlesniri, moldovenii care au luptat în Transnistria vor fi extrădați în Transnistria unde vor fi condamnați ca Ilașcu la închisoare pe viață. Și nu este totul, Igor Dodon a cerut ajutor de la armata a 14-a. Să-i prindă pe toți cei care se opun transnistrizării Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Logica lui Igor Dodon este una porcească. Fălcosul prezerședinte a anunțat că Moldova este un stat agresor și a atacat stătulețul de peste Nistru. Prin urmare, toți cei care au luptat în Transnistria sunt niște agresori. Mai exact, moldovenii care au ținut arma în mână în Transnistria vor fi...

Comentează