Igor Dodon a anunțat oficial că nu se duce cu mâna într-un loc la Moscova. Dodon vrea să-l suprindă plăcut pe patronul său și a anunțat că are un cadou deosebit pentru Putin. Îi va dona cetățenia moldovenească pe care preșervadintele Republicii Moldova i-a retras-o lui Băsescu.

”Stăpânul meu Putin este extrem de mulțumit că va fi moldovean. Bea la fel de mult ca noi. Vorbește rusa, exact ca noi, moldovenii. Pe când Băsexu nu prea știa în rusă decât vodka. O dată cu cetățenia moldovenească, Vladimir Putin va primi și beciurile de la Cricova și toate tancurile din Moldova”, a declarat preșervativul Igor Dodon.

Fiind moldovean, pe Vladimir Putin o să-l cheme în noile sale acte Valoghea Butoiaș. Moldoveanul Valoghea Butoiaș a declarat că vrea cetățenia moldovenească ca să-și obțină cetățenia României, să poată merge fără viză în Gayropa.

Slab de înger, Igor Dodon a promis că nu poate dormi nedeorgăit. Acesta moare de nerăbdare să îi ducă lui Putin cetățenia pe care i-a retras-o lui Băsescu. Din păcate, este doar un epitet. Iar Igor Dodon este viu și grăsun.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vladimi-Putin-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vladimi-Putin-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a anunțat oficial că nu se duce cu mâna într-un loc la Moscova. Dodon vrea să-l suprindă plăcut pe patronul său și a anunțat că are un cadou deosebit pentru Putin. Îi va dona cetățenia moldovenească pe care preșervadintele Republicii Moldova i-a retras-o lui Băsescu. ”Stăpânul meu Putin...

Comentează