igor-dodon-tomberon-copy

O situație nemaivăzută pentru un președinte așa de respectat ca Igor Dodon. Distinsul domn președinte a ajuns să se facă de rușine la prima ieșire în public după ce a fost votat de către transnistreni. Domnul președinte a crezut că se află în Transnistria și a ieșit pe stradă fără pază de corp. Nu mare i-a fost mirarea când oamenii au început să-l huiduiască într-un mod foarte ciudat.

”Groh, groh, grooooh”, strigau oamenii când îl vedeau pe Dodon. Sute de glasuri s-au adunat într-un guițat prelung. Oamenii explicând că ei guiță de foame și de furie. Așa că i-au cerut lui Dodon să se ducă președinte în Transnistria sau Găgăuzia și să nu mai calce vreodată prin Moldova.

Ca să se facă și mai auziți. Câțiva moldoveni i-au adus niște ciocălăi și au început să le dejghioace în fața lui Igor Dodon susținând că vor să-l hrănească pe godac. Mai iuți de picior, niște tineri au dat fuga într-o farmacie și au cumpărat o pungă de gandoane. Apoi le-au aruncat în sus în necinstea prezerședintelui Dodon, cel pe care va trebui să-l suportăm. Huiduielile nu s-au terminat decât atunci când Dodon și-a pus coada între picioare și a fugit.

Păcat că acest articol nu este decât un pamflet. Mare păcat!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
O situație nemaivăzută pentru un președinte așa de respectat ca Igor Dodon. Distinsul domn președinte a ajuns să se facă de rușine la prima ieșire în public după ce a fost votat de către transnistreni. Domnul președinte a crezut că se află în Transnistria și a ieșit pe stradă...

Comentează