Moldovenii îl caută pe Dodon pentru a-l obliga să participe la ceremoniile de tăiere a porcului Crăciun. Din păcate, nimeni nu știe unde a dispărut prezikul Moldovei. Se pare că acesta s-a speriat foarte tare de faptul că în curând vine Crăciunul și s-a făcut nevăzut.

”El se teme de ceea ce urmează să-i facem. Să-l pârlim, să-i mâncăm șoricul, să-i tăiem coada. Așa că a dat bir cu fugiții. Nu-i nimic, moldovenii îl caută și în gaură de șarpe ca să-l pregătească de Crăciun. Nu scapă, godacul ce este el. Aș dori tare mult să-l mângâi un pic cu lampa de gaz, să-l încălzesc oleacă”, a declarat țăranul Leonea Iaibu.

Din fericire, moldovenii au anunțat că au suficienți porci. Partidul socialiștilor este plin de porci care abia așteaptă să participe la tăierile de Craciun.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porci-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii îl caută pe Dodon pentru a-l obliga să participe la ceremoniile de tăiere a porcului Crăciun. Din păcate, nimeni nu știe unde a dispărut prezikul Moldovei. Se pare că acesta s-a speriat foarte tare de faptul că în curând vine Crăciunul și s-a făcut nevăzut. ”El se teme de...

Comentează