Moldovenii îl caută pe Dodon pentru a-l obliga să participe la ceremoniile de tăiere a porcului Crăciun. Din păcate, nimeni nu știe unde a dispărut prezikul Moldovei. Se pare că acesta s-a speriat foarte tare de faptul că în curând vine Crăciunul și s-a făcut nevăzut.

”El se teme de ceea ce urmează să-i facem. Să-l pârlim, să-i mâncăm șoricul, să-i tăiem coada. Așa că a dat bir cu fugiții. Nu-i nimic, moldovenii îl caută și în gaură de șarpe ca să-l pregătească de Crăciun. Nu scapă, godacul ce este el. Aș dori tare mult să-l mângâi un pic cu lampa de gaz, să-l încălzesc oleacă”, a declarat țăranul Leonea Iaibu.

Din fericire, moldovenii au anunțat că au suficienți porci. Partidul socialiștilor este plin de porci care abia așteaptă să participe la tăierile de Craciun.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Porci-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii îl caută pe Dodon pentru a-l obliga să participe la ceremoniile de tăiere a porcului Crăciun. Din păcate, nimeni nu știe unde a dispărut prezikul Moldovei. Se pare că acesta s-a speriat foarte tare de faptul că în curând vine Crăciunul și s-a făcut nevăzut. ”El se teme de...

Comentează