Prezikul Republicii Moldova este prost… la geografie. La ultima vizită în Rusia, acesta a fost pe punctul de a fi bătut de Putin după ce a încurcat capitala Rusiei. În loc să zică Moscova, a zis Sankt Putinburg. Extrem de nervos, Putin l-a declorat persona ingrata în Rusia și i-a cerut să învețe geografie. Igor Dodon are însă explicații.

”Eu nu sunt prost, prosta am prăvălit BAC-ul de mai multe ori și nu am diplomă de BAC. Acum tovarășul Putin m-a bătut în cap cu yadernâi chemodanchik și mi-a cerut să învăț geografia și să vin cu diploma de BAC. Eu, bleaha muha, nu am cum să dau BAC-ul la geografie. Mă întreabă capitala Turciei, eu zic Istanbul. Mă întreabă de geografia Moldovei, eu zic că Moldova se termină hăăăt în România, după Iași”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Igor Dodon nu are nicio șansă să dea BAC-ul. Pe lângă faptul că este prost la Geografie, este extrem de prost și la Istorie. Dar prost de tot este la Limba Română. A luat 2 la BAC de fiecare dată când a încercat să-l susțină pentru că spunea că el vorbește limba moldovenească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-Putin-Parada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-Putin-Parada-copy-300x300.jpgadminPolitic
Prezikul Republicii Moldova este prost... la geografie. La ultima vizită în Rusia, acesta a fost pe punctul de a fi bătut de Putin după ce a încurcat capitala Rusiei. În loc să zică Moscova, a zis Sankt Putinburg. Extrem de nervos, Putin l-a declorat persona ingrata în Rusia și...

Comentează