Buletin Igor Dodon copy

Lovitură uriașă pentru cel mai mare socialist din Republica Moldova. Igor Dodon nu mai are voie de astăzi să intre în Uniunea Europeană. Surprinși să vadă poze de-ale lui Dodon prin orașele Europene, oficialii de la Bruxelles i-au aplicat interdicție în buletin. Astfel, buletinul lui Igor Dodon nu este valabil în UE, iar el nu are voie să mai cale la vest de Prut.

”Am luat această decizie pentru că nu vrem să-l mai lăsăm pe acest individ să ne porcăiască întruna. Ne înjură, ne face albie de porci. Aruncă cu lături în noi, se comportă ca un porc, iar noi îl lăsăm să vină în orașele noastre frumoase și curate. Să se ducă în Yakutsk. Să își facă poze prin Novosibirsk. Nu în Paris, Londra sau Roma”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Donald Duck, președintele Uniunii Europene.

La aflarea veștii Igor Dodon a intrat în depresie cruntă. Sărmanul socialist nu mai știe ce să facă, a răsturnat de două ori treuca, a guițat foarte mult și s-a ascuns în gojineață. Acesta a anunțat deja că renunță la candidatura de președinte al Republicii Moldova doar să fie lăsat să-și pună poze pe facebook din Uniunea Europeană, acolo unde îi place să meargă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Buletin-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Buletin-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Lovitură uriașă pentru cel mai mare socialist din Republica Moldova. Igor Dodon nu mai are voie de astăzi să intre în Uniunea Europeană. Surprinși să vadă poze de-ale lui Dodon prin orașele Europene, oficialii de la Bruxelles i-au aplicat interdicție în buletin. Astfel, buletinul lui Igor Dodon nu este...

Comentează