Scandal în Parlamentul de la Chișinău, socialistul Igor Dodon l-a acuzat pe democratul Marian Lupu că nu are sâni naturali. Totul a început după ce poza la bustul gol al lui Marian Lupu a adunat pe facebook 149 de mii de like-uri. Pe când o poză la bustul gol cu Igor Dodon a fost pe placul a numai 90 de mii de moldoveni.

Știu foarte bine să deosebesc niște sâni normali, naturali de unii puși. Iată, ai mei sunt naturali. Era frig, de aceea s-au strâns un pic, dar vă asigur – sânii mei sunt mai mari decât ai lui Marian Ilici. Când am mărit poza lui Lupu am văzut clar tăieturi sub sfârcuri”, a declarat supărat de la tribuna Parlamentului Igor Dodon.

În replica, Marian Lupu a răspuns cu doi metri de bulbuci și cu un gest obscen care semnifică un act sexual. Potrivit specialiștilor în comunicarea non verbală, asta înseamnă că Marian Lupu susține că sânii săi sunt naturali și că oricine poate să-i atingă ca să se convingă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Parlament-Chisinau-tribuna-Dodon-si-Lupu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Parlament-Chisinau-tribuna-Dodon-si-Lupu-copy-150x150.jpgadminMonden
Scandal în Parlamentul de la Chișinău, socialistul Igor Dodon l-a acuzat pe democratul Marian Lupu că nu are sâni naturali. Totul a început după ce poza la bustul gol al lui Marian Lupu a adunat pe facebook 149 de mii de like-uri. Pe când o poză la bustul gol cu...

Comentează